Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
La Selecció Catalana revalida el títol al Cantabria Infinita
dimecres, 27 de setembre de 2017 10:34

La 35ena. edició del Nacional Cantabria Infinita que va tenir lloc el passat cap de setmana a Torrelavega, seu del proper campionat estatal per dobletes, també té campions catalans. No esperaven menys de la integrada per Enrique Catalán, Francisco J. Flores i Carlos Martínez que sumen sobrada experiencia i éxits en campionats tant d'àmbit català com estatal per revalidar el títol aconseguit el 2016 pels seus companys David Álvarez, Josep Lluís Guasch i el propi Flores Reina que potser ha exercit de talismà.

 
La Selecció Femenina campiona a Sevilla
dimecres, 27 de setembre de 2017 09:03

El passat cap de setmana va tenir lloc a Sevilla la XXIX edició del Trofeu internacional de Sevilla que es desenvolupa a les pistes del C.P. Pino Montano. La participació catalana ha anat a càrrec de dues tripletes, la masculina formada per José Cambra, Francisco González i Jaime Saiz i la femenina per Isabel Capdevila, Carolina Jiménez i Eva Piqueres. Hi han participat un total de 20 i 15 tripletes respectivament repartits en grups. 

En la primera de fase que es va jugar per sistema de lliga, la selecció masculina va compartir grup amb dues seleccions de Sevilla: A, B i F i la Malagueña guanyant dos i perdent dues més i quedant-se sense opcions per continuar a la fase següent.

 
Podi per la Selecció Femenina a Palma
dimecres, 20 de setembre de 2017 10:34

El passat cap de setmana va tenir lloc la 21ena. edició del Open Internacional Ciutat de Palma a Palma de Mallorca de categories masculina, femenina i juvenil que com ve essent les darresres edicions es disputa per dobletes, enguany hi han particiapt 48 i 10 respectivament. La Federació Catalana hi ha participat amb dues dobletes encapçalades per Lucas Álvarez-José A. López, la masculina i Alba Coll i Verónica Martínez que es van proclamar campiones de l'edició 2017.

L'encert no va estar de par de l'equip masculí que va quedar despenjat per passar als 8 de Consolació.

 
Decepció al Ciutat d'Oviedo
dimecres, 20 de setembre de 2017 11:05

A l'edició 27 del Nacional Ciutat d'Oviedo que va tenir lloc el passat cap de setmana, 16 i 17 de setembre a la capital asturiana hi han particiapt un total de 20 equips a la categoria masculina procedents de diverses federacions: Cantabria, Castella-Lleó, Alacant, Galicia i per descomptat Astúries, repartits en 4 grups. La representació catalana ha anat a càrrec dels jugadors lleidatans José Castillo, José Cruz i Miguel A. López que en la 1ª fase de la competició s'han classificat com a tercers de grup i amb millor coeficient que els ha assegurat plaça a la fase de Quarts. En aquesta fase s'han enfrontat a un dels equips asturians, el G, integrat per Sergio Fernández, Domingo L. Rodríguez i Francisc J. Suárez que es va imposar per 13-8. El campió de l'edició va ser finalment una selecció càntabra, la C, formada per José M. Echaves, Germán Fernández i César García,  que es va imposar a l'Alacantina en un ajustat 13-12.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 4 de 63
right
right
right

http://www.fcpetanca.cat/images/bannersCompeticions/catalunyatripletes.png