Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Lliga Provincial de Barcelona 2020-Consentiment obligatori
dimarts, 28 de juliol de 2020 09:50

Poc podíem imaginar que el 2020 ens portaria, malhauradament, tantes incerteses. El que havia de ser una gran novetat, una gran estrena del 2020, el nou model de lliga de 8 que s'iniciarà el pròxim 13 de setembre amb totes les precaucions que exigeix la nova realitat  Covid-19.  Com a complement d'aquest protocol serà obligatori que tots els participants, jugadors i delegats, signin i lliurin cada setmana el consentiment al club LOCAL (el podeu descarregar aqui).

Ja podeu consultar els calendaris d'enfrontaments (en pdf) de la Lliga provincial de Barcelona i Lliga Catalana 2020 clicant aqui.També podeu consultar la secció Lliga de Competicions de la web.

Aprofitem per recordar-vos que la Petanca, és un esport que es practica a l'aire lliure i que seguint les recomanacions sanitaries i d'higiene, és una activitat segura. Està a les nostres mans i de nou us demanem la vostra col·laboració i agraim la vostra confiança.

 
Catalunya Dobletes 2020-Noves Dates
dilluns, 27 de juliol de 2020 17:12

Com és sabut les circumstàncies esdevingudes pel Covid-19 es van obligar a suspendre, primer a Lleida i després a Barcelona, el Catalunya per Dobletes.

A Barcelona, la competició es repren el 30 d'agost, per la 1ª categoria, que no es va poder ni estrenar, el diumenge 6 de setembre per la 2ª i el divendres 11 de setembre, la Diada, per la final de totes dues categories. Podeu veure el nou calendari a la imatge o clicant aqui.

 
Final Individual - 5 de juliol
dilluns, 22 de juny de 2020 16:17

La final del Catalunya Individual prevista al mes de març i posposada per la pandemia serà el 5 de juliol, en dos escenaris:

- Magoria: Masculina, Femenina (Homologades) i Masculina Autonòmica

- CP Gran Via: Femenina Autonòmica i Juvenil

La final serà sense públic, excepte la categoria Juvenil que podrà tenir 1 acompanyant per jugador/a. 

 
Tornem el dia 22 de juny
dilluns, 15 de juny de 2020 17:30

Estem preparant la tornada. La Secretaria de la Federació tornarà a obrir el proper 22 de juny, de moment AMB CITA PREVIA.

Podeu trucar a partir del 22/6 o enviar-nos un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Inscripció de Lliga provincial i Catalana: 22 juny a 20 juliol

Inscripció Catalunya Dobletes: 22 de juny a 6 juliol

Final Catalunya Individual: 5 de juliol a Magoria

Clica per veure els protocols d'actuació a les competicions i a la Federació

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 4 de 86
right
right
right