Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Setembre-Torna la competició
dijous, 14 de setembre de 2017 09:12

Després d'un descans ben merescut per tots, la Petanca Catalana torna a la competició amb un munt d'esdeveniments. Al nostre territori, el dissabte 16 a Magoria (Barcelona) i a Sant Feliu de Guíxols (Girona) tindrà lloc la primera jornada del Catalunya de Veterans que es desenvoluparà en 3 jornades. I el diumenge 17, la 1ª jornada de Lliga a les delegacions de Barcelona i Tarragona.

I fora de Catalunya, les seleccions viatjaran per participar, per una banda al Nacional Ciutat d'Oviedo amb una tripleta integrada pels lleidatans José Castillo, José Cruz i Miguel A. López i per altra dues dobletes, la femenina integrada per Alba Coll i Verónica Martínez i la masculina per Lucas Álvarez i José A. López que disputaran a Mallorca l'Open de Palma. 

Molt d'encert i molt èxit per tots.

 
La selecció catalana campiona del Ciudad de Alicante
dilluns, 03 de juliol de 2017 12:18

El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició del tradicional Nacional Ciudad de Alicante de categories masculina i femenina. La Federació Catalana ha estat representada per José Luis Munzón, Pedro Pulgarín i David Vera en la masculina i per Núria Lardín, Esther Rodríguez i Cristina Soler en la femenina.

I ha estat, la selecció masculina que s'ha emportat "el gato al agua", la tripleta catalana que va fer una molt bona actuació i només va tenir un entrebanc a la 3ª partida es va imposar a la final a la tripleta d'Eivissa per 13-0 com ja havia fet a la semifinal amb Almeria amb identic resultat.

La selecció femenina amb una actuació més irregular, va guanyar tres de les 5 partides de la primera fase que li van assegurar una plaça a Quarts on va caure derrotada devant la Selecció Asturiana per un ajustat 11-12, quedant relegada a la 5ena posició.

 
La Selecció Espanyola campiona del Internacional Juvenil 2017
dilluns, 03 de juliol de 2017 11:09

La Selecció de la Federació Espanyola, conformada per Antonio Castro, Marcos Díaz, Jesús Escacho i Antonio Santiago, es va proclamar ahir diumenge 2 de juliol campiona del 18è. Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions que es va organitzar a les pistes del C.P. Cerdanyola At. Serraparera.

L’edició 2017 del que ja és una de les competicions més importants de la seva categoria va reunir 23 equips, 11 internacionals (França, Bélgica i Mònaco i FEP), 4 d’altres CC.AA. (Aragó, Balears, Com. Valenciana i Múrcia) i 8 de catalanes. Tunis que estava confirmat, es va caure de la llista en l’últim moment.

 
C. Espanya Dobletes-Canvi de data
dimecres, 21 de juny de 2017 17:13

La Federació Espanyola ha comunicat que s'avançen les dates del Campionat d'Espanya de Clubs per Dobletes de categories Femenina i Juvenil que tindrà lloc a Torrelavega (Cantabria) i que finalment serà del 13 al 14 d'octubre.

Recordem que la representació Catalana anirà a càrrec dels primers 5 classificats el passat diumenge 18 de juny.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 5 de 63
right
right
right

http://www.fcpetanca.cat/images/bannersCompeticions/catalunyatripletes.png