Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
II Curs de Monitor Autonòmic
divendres, 13 de octubre de 2017 12:12

La Federació de Petanca realitzarà els pròxims 28 i 29 d'octubre a l'Escola Catalana de l'Esport (Esplugues de Llobregat) el II Curs de Monitor Autonòmic de Petanca, imprescindible per realitzar el Curs de Monitor Nacional i l'examen que la Federació Espanyola ha convocat a Madrid el 18 i 19 de novembre.

Son requisits imprescindibles:

- Ser major d'edat

- Tenir la llicencia vigent de la Federació Catalana i haver-la renovat el 2016

- No haver tingut cap expedient disciplinari o del Comité de Competició de la FCP o FEP

- Coneixer el Reglament de Joc

- Sol·licitud signada i segellada .

 

El preu d'inscripció és de 30€ i teniu fin els dia 24 d'octubre.

Trobareu tota la informació (circular 11-2017) i l'imprès clicant aqui

 

 
Casc Antic Montgat i Quatre Barres Campions dels Veterans 2017
dilluns, 02 de octubre de 2017 11:39

Asoc. Casc Antic Montgat i Quatre Barres es van proclamar campions, de categoria masculina i femenina respectivament, de l’edició 2017 del Campionat de Catalunya de Veterans. El passat dissabte es van aplegar les 8 tripletes de cada categoria preclassificades en les jornades anteriors.

En categoria masculina els convocats van ser Ass.Casc Antic Montgar, Ciutadella de Roses, Las Torres-Rubí, Mollet, Polinyà, Prat, Quatre Barres i Santa Coloma i en femenina, Gran Via, Montseny, Nueva Badalona, Quatre Barres (amb 2 equips), Sant Pere Nord, Santa Coloma i Viladecans.

 
La Selecció Catalana revalida el títol al Cantabria Infinita
dimecres, 27 de setembre de 2017 10:34

La 35ena. edició del Nacional Cantabria Infinita que va tenir lloc el passat cap de setmana a Torrelavega, seu del proper campionat estatal per dobletes, també té campions catalans. No esperaven menys de la integrada per Enrique Catalán, Francisco J. Flores i Carlos Martínez que sumen sobrada experiencia i éxits en campionats tant d'àmbit català com estatal per revalidar el títol aconseguit el 2016 pels seus companys David Álvarez, Josep Lluís Guasch i el propi Flores Reina que potser ha exercit de talismà.

 
La Selecció Femenina campiona a Sevilla
dimecres, 27 de setembre de 2017 09:03

El passat cap de setmana va tenir lloc a Sevilla la XXIX edició del Trofeu internacional de Sevilla que es desenvolupa a les pistes del C.P. Pino Montano. La participació catalana ha anat a càrrec de dues tripletes, la masculina formada per José Cambra, Francisco González i Jaime Saiz i la femenina per Isabel Capdevila, Carolina Jiménez i Eva Piqueres. Hi han participat un total de 20 i 15 tripletes respectivament repartits en grups. 

En la primera de fase que es va jugar per sistema de lliga, la selecció masculina va compartir grup amb dues seleccions de Sevilla: A, B i F i la Malagueña guanyant dos i perdent dues més i quedant-se sense opcions per continuar a la fase següent.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 6 de 65
right
right
right