Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Podi per la Selecció Femenina a Palma
dimecres, 20 de setembre de 2017 10:34

El passat cap de setmana va tenir lloc la 21ena. edició del Open Internacional Ciutat de Palma a Palma de Mallorca de categories masculina, femenina i juvenil que com ve essent les darresres edicions es disputa per dobletes, enguany hi han particiapt 48 i 10 respectivament. La Federació Catalana hi ha participat amb dues dobletes encapçalades per Lucas Álvarez-José A. López, la masculina i Alba Coll i Verónica Martínez que es van proclamar campiones de l'edició 2017.

L'encert no va estar de par de l'equip masculí que va quedar despenjat per passar als 8 de Consolació.

 
Decepció al Ciutat d'Oviedo
dimecres, 20 de setembre de 2017 11:05

A l'edició 27 del Nacional Ciutat d'Oviedo que va tenir lloc el passat cap de setmana, 16 i 17 de setembre a la capital asturiana hi han particiapt un total de 20 equips a la categoria masculina procedents de diverses federacions: Cantabria, Castella-Lleó, Alacant, Galicia i per descomptat Astúries, repartits en 4 grups. La representació catalana ha anat a càrrec dels jugadors lleidatans José Castillo, José Cruz i Miguel A. López que en la 1ª fase de la competició s'han classificat com a tercers de grup i amb millor coeficient que els ha assegurat plaça a la fase de Quarts. En aquesta fase s'han enfrontat a un dels equips asturians, el G, integrat per Sergio Fernández, Domingo L. Rodríguez i Francisc J. Suárez que es va imposar per 13-8. El campió de l'edició va ser finalment una selecció càntabra, la C, formada per José M. Echaves, Germán Fernández i César García,  que es va imposar a l'Alacantina en un ajustat 13-12.

 
Setembre-Torna la competició
dijous, 14 de setembre de 2017 09:12

Després d'un descans ben merescut per tots, la Petanca Catalana torna a la competició amb un munt d'esdeveniments. Al nostre territori, el dissabte 16 a Magoria (Barcelona) i a Sant Feliu de Guíxols (Girona) tindrà lloc la primera jornada del Catalunya de Veterans que es desenvoluparà en 3 jornades. I el diumenge 17, la 1ª jornada de Lliga a les delegacions de Barcelona i Tarragona.

I fora de Catalunya, les seleccions viatjaran per participar, per una banda al Nacional Ciutat d'Oviedo amb una tripleta integrada pels lleidatans José Castillo, José Cruz i Miguel A. López i per altra dues dobletes, la femenina integrada per Alba Coll i Verónica Martínez i la masculina per Lucas Álvarez i José A. López que disputaran a Mallorca l'Open de Palma. 

Molt d'encert i molt èxit per tots.

 
La selecció catalana campiona del Ciudad de Alicante
dilluns, 03 de juliol de 2017 12:18

El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició del tradicional Nacional Ciudad de Alicante de categories masculina i femenina. La Federació Catalana ha estat representada per José Luis Munzón, Pedro Pulgarín i David Vera en la masculina i per Núria Lardín, Esther Rodríguez i Cristina Soler en la femenina.

I ha estat, la selecció masculina que s'ha emportat "el gato al agua", la tripleta catalana que va fer una molt bona actuació i només va tenir un entrebanc a la 3ª partida es va imposar a la final a la tripleta d'Eivissa per 13-0 com ja havia fet a la semifinal amb Almeria amb identic resultat.

La selecció femenina amb una actuació més irregular, va guanyar tres de les 5 partides de la primera fase que li van assegurar una plaça a Quarts on va caure derrotada devant la Selecció Asturiana per un ajustat 11-12, quedant relegada a la 5ena posició.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 7 de 65
right
right
right