Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
La Selecció Espanyola campiona del Internacional Juvenil 2017
dilluns, 03 de juliol de 2017 11:09

La Selecció de la Federació Espanyola, conformada per Antonio Castro, Marcos Díaz, Jesús Escacho i Antonio Santiago, es va proclamar ahir diumenge 2 de juliol campiona del 18è. Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions que es va organitzar a les pistes del C.P. Cerdanyola At. Serraparera.

L’edició 2017 del que ja és una de les competicions més importants de la seva categoria va reunir 23 equips, 11 internacionals (França, Bélgica i Mònaco i FEP), 4 d’altres CC.AA. (Aragó, Balears, Com. Valenciana i Múrcia) i 8 de catalanes. Tunis que estava confirmat, es va caure de la llista en l’últim moment.

 
C. Espanya Dobletes-Canvi de data
dimecres, 21 de juny de 2017 17:13

La Federació Espanyola ha comunicat que s'avançen les dates del Campionat d'Espanya de Clubs per Dobletes de categories Femenina i Juvenil que tindrà lloc a Torrelavega (Cantabria) i que finalment serà del 13 al 14 d'octubre.

Recordem que la representació Catalana anirà a càrrec dels primers 5 classificats el passat diumenge 18 de juny.

 
Navarcles i La Salud nous campions de Catalunya per Dobletes
dilluns, 19 de juny de 2017 15:30

El passat diumenge 18 de juny a Magoria es va disputar la jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes. Una competició, com és habitual, una mica discontinua, degut al calendari estatal. Hi estaven convocat els 8 equips de cadascuna de les 5 categories en competició classifciats en les jornades anteriors. Enguany el Campionat de Catalunya és una fase prèvia del campionat estatal que es disputarà al mes d'octubre de les categories Femenina i Juvenil, on els clubs catalans participaranamb 5 equips en totes dues. I en categoria femenina, el C.P. Navarcles, el vigent campió d'Espanya per tripletes, s'ha proclamat Campió de Catalunya i qui sap si farà doblet. En el cas de la categoria Juvenil, el nou campió és C.P. La Salud, de Badalona.

 
El Trofeu Ciutat de Barcelona 2017 es queda a casa
dilluns, 12 de juny de 2017 18:56

L'edició 2017 ha batut un nou record de participació del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Petanca. En aquest nova edició, la 8ena. en format d'Open que aplega tant tripletes de lliure inscripció com seleccions internacionals o d'altres FFAA han participat 128 en categoria masculina i 48 en la femenina, procedents de França, Tunis (tot i que la oficial es va caure de les dues categories en l'últim moment per problemes de visat), Holanda i Bélgica pel que fa a les internacionals i de Astúries, Balears, Comunitat Valenciana, Euskadi, Múrcia, Lanzarote, Cantabria  i Aragó que s'entrenava al campionat enguany. La competició que s'ha jugat en les dues primeres fases per sistema suís dividint els classificats en General i Consolació. A l'entrega de premis i trofeus va assistir-hi en representació de l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut Barcelona Esports el Sr. Martí Niubó Baqué.

I així ple de gomagon i amb una calor de justicia, els jugadors catalans s'han crescut i en les dues categories han assolit el triomf. En categoria masculina la tripleta de José Cambra, Francisco González i Jaime Saiz es va imposar a la també catalana de Sergio García, Pedro Juan i Juan Antonio Martínez per un contundent 13-6. El 3r i 4t. lloc se l'han jugat les tripleta catalana de Francisco Carrasco, Francisco J. Flores i Josep Lluís Guasch i el combinat catalo-gallec de Ivan Cameselle, Rafael García i Javier Ortiz que finalment es va alçar amb el tercer lloc per 13-10.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 65
right
right
right