Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
La selecció de Lleida Campiona de Catalunya 2011
dilluns, 28 de novembre de 2011 13:11

El passat dissabte 26 de novembre va tenir lloc una nova edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials a les instal·lacions del C.P. Mediterrani-Bellvitge a Hospitalet de Llobregat. Han participat 16 tripletes en categoria masculina i 8 en les categories femenina i juvenil.

La tripleta integrada per José Cruz, Miguel Angel López i Joel Roca, i que representava la Delegació de Lleida, s’ha alçat amb la victòria i el títol de Campió de Catalunya de Seleccions 2011.

La selecció lleidatana es va imposar a la final per un ajustat 10-9 a la selecció A de Barcelona, integrada per Rubén Adan, José Antonio Melero i Francisco Sánchez. L’equip B de Tarragona (Jorge Armada, Juan Rodríguez i Sergi Rodríguez) es va proclamar 3r. en guanyar 13-8 a la selecció campiona del 2010 (Francisco Aguilar, Manuel Lorenzo i Omar Otsmani).

.
 
El C.P. Prat subcampió d'Espanya masculí per Dobletes
dilluns, 17 de octubre de 2011 16:59

El passat cap de setmana va tenir lloc a la localitat costanera de Blanes (Girona) una nova edició del Campionat d’Espanya de Clubs per Dobletes. Després d’un any en blanc, el campionat estatal ha tornat “reformat”: les categories 1ª i 2ª masculina es reunifiquen en una única i es juguen les tres alhora: masculina, femenina i juvenil.

Han participat 24 equips per cada categoria, procedents de totes les CC.AA. excepte de l’Aragó que va renunciar i la Federació Catalana ha estat una de les més representades amb un total de 4 equips en la categoria masculina, 5 en la femenina i 7 en la juvenil.

El Club Petanca Prat en categoria masculina ha signat el millor resultat i s’ha proclamat subcampió d’Espanya en perdre la final amb el C.P. Complutense (Raúl Zorita i José J. Tortajada) de la F. Madrilenya per 13-9. L’equip català estava representat per Francisco J. Flores, Joaquin Medina i Jordi Ramírez.

.
 
Santa Coloma es proclama campió de la Lliga Nacional de Clubs
dilluns, 10 de octubre de 2011 11:32

El Club Petanca Santa Coloma es va proclamar ahir diumenge Campió de la Divisió d'Honor de la Lliga Nacional de Clubs, que ha tingut lloc a Santa Susanna durant el cap de setmana. El Club Petanca Badalona que ha participat en la mateixa divisió pèrò en la categoria masculina també ha pujat al podi tot i que al tercer esglaó.

.
 
Camps Blancs i Valldaura Campions de Catalunya 2011
dilluns, 03 de octubre de 2011 17:48

El passat dissabte 1 d’octubre va tenir lloc una nova edició del Campionat de Catalunya Autonòmic de categoria masculina i femenina a Calafell (Tarragona)

Enguany han participat 24 tripletes per categoria que s’han repartit per sorteig en 4 grups, enfrontant-se en la primera fase per sistema lliga. De cada grup s’han classificat el 2 primers. 

En categoria femenina han estat: Granollers, Can Serra, Valldaura, Montcada, Can Mariner, Plaça Gaudí A, La Masia de Riudoms i Gran Via.

.
 
Més articles...
«IniciaAnterior71727374757677787980SegüentFinal»

Pàgina 73 de 86
right
right
right