Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Torre Lluch i Montcada nous campions autonòmics
divendres, 17 de juny de 2011 13:24

El C.P. Torre Lluch Gavà en categoria masculina i el C.P. Montcada en categoria femenina son els nous Campions de Catalunya per Dobletes de la modalitat autonòmica.

.
 
Final de Dobletes a Santa Perpetua el 12 de juny
dimecres, 08 de juny de 2011 18:10

El proper diumenge dia 12 de juny a Santa Perpetua de Mogoda tindrà lloc una nova jornada del Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes. En aquesta jornada es disputaran les finlas de les categories autonòmiques i de la categoria Juvenil.

La competició es traslladarà el diumenge 19 de juny a les instal·lacions del C.P. Adrianense on jugarà la categoria Masculina Homologada, que no va poder tenir continuitat en jornades anteriors a causa de la cel·lebració dels diferents Campionats d'Espanya,  i a les mateixes instal·lacions el diumenge 26 de juny disputaran les finals les categories Masculina i Femenina Homologada.

.
 
El C.P. Montcada subcampió d'Espanya Femení
dimarts, 07 de juny de 2011 17:47

El passat cap de setmana 4 i 5 de juny s'ha disputat a Turre (Almería) els Campionats d'Espanya de Clubs de categoria Femenina i Primera. Han participat 32 equips per categoria de 17 Federacions en el cas de la categoria femenina i 11 en el cas de la masculina.

El C.P. Montcada es va proclamar el passat diumenge 5 de juny subcampió d'Espanya femení en perdre la final per 13-8 amb el C.P. Playa de Benidorm. La tripleta estava integrada per Montse Cortijo, María Luz Lopera, Jéssica Dieguez i Mercè Martínez. La tripleta campiona d'Espanya estava integrada per Juani Asensi, Belén de la Vega, Ana García i Verónica Martínez. La tercera posició ha estat pel C.P.  Tablanca (Cantabria) i C.P.Complutense (Madrid).

.
 
La selecció femenina subcampiona a Eivissa
dimecres, 01 de juny de 2011 11:32

El Torneig Internacional d'Eivissa ja és un clàssic que enguany ha tingut lloc el passat cap de setmana 28 i 29 de maig i en el que han participat gairebé 50 equips procedents de diverses CCAA i de països com França, Holanda, Suissa, Israel, etc...

La Federació Catalana ha participat amb dues seleccions una masculina, integrada per Enrique Catalán, Ignacio Egea i Javier Vázquez i una de femenina formada per Mª. José Díaz, Josefina Gutiérrez i Míriam Hernández.

.
 
Més articles...
«IniciaAnterior71727374757677787980SegüentFinal»

Pàgina 76 de 86
right
right
right