Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Nous Campions Individuals de Catalunya 2017
dimarts, 02 de maig de 2017 12:38

El diumenge passat va tenir lloc a Magoria la jornada final del Catalunya Individual 2017. Mª José Díaz, Lucas Alvarez i Cristian Mesa son els nous campions 2017 de les seves respectives categories, femenina, masculina i juvenil. En aquesta jornada estaven convocats els 8 finalistes de cadascuna de les 5 categories, tant homologades i amb opció al campionat estatal com les dues autonomiques.

 
Catalunya Individual-Final 30 abril
dimarts, 25 de abril de 2017 17:16

El proper diumenge 30 d'abril tindrà lloc a Magoria (Barcelona) la jornada final del Campionat de Catalunya Invidiual 2017.

Hi estan convocats els 8 classificats el diumenge anterior a totes les categories. En el cas de les categories homologades, la classificació servirà per posicionar els participants al campionat estatal que enguany tindrà lloc a El Ejido (Almeria) els dies 6 i 7 de maig. La participació assignada a la F. Catalana és: 6 jugadors a Masculina, 4 a la Juvenil i 5 a la femenina inclosa la campiona 2016, Rosario Inés.

Podeu consultar ja els quadrants i els jugadors convocats clicant aqui

 
Campionats d'Espanya 2017
dilluns, 24 de abril de 2017 18:41

Deien del mes de maig que és el mes de les flors. També ho és dels campionats estatals que copen el calendari esportiu del mes més florit ja que cada cap de setmana hi haurà una modalitat de competició estatal.

Dels 8 finalistes convocats pel proper diumenge a Magoria a la jornada final del Catalunya sortiran els participants a l’estatal individual conegut com “Previa Individual Mundial/Europeu” que viatjaran a El Ejido (Almeria) els dies 6 i 7.

Els dies 13 i 14 tindrà lloc la Lliga Nacional de Comunitats que aplega les seleccions de les Federacions novament a Almeria. Les catalanes competiran a la Divisió d’Honor i tant la masculina com la juvenil defensaran el títol vigent.

 
Catalunya Individual-23 d'abril
divendres, 21 de abril de 2017 12:49

El pròxim diumenge 23 d'abril i festa de Sant Jordi, tindrà lloc a Santa Perpetua la tercera jornada del Campionat de Catalunya Individual 2017. En aquesta jornada hi participaran totes les categories i confluiran el preclassificats de les categories homologades a les respectives delegacions provincials: Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida,  pas previ per la jornada final que tindrà lloc el 28 a Magoria. Com és habitual començarà a les 9:45h. Dels classificats a les categories homologades, masculina, femenina i juvenil sortiran els participants en el campionat estatal que tndrà lloc a Almeria el primer cap de setmana del mes de maig.

Podeu consultar els quadrants si cliqueu aqui

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 9 de 63
right
right
right

http://www.fcpetanca.cat/images/bannersCompeticions/catalunyatripletes.png