Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Suspès per la pluja el Catalunya de Dobletes
dilluns, 23 de maig de 2016 11:30

La pluja torrencial que queia ahir a la tarda sobre Santa Perpetua de Mogoda va obligar a suspendre la segona jornada del Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes que disputaven les dues categories amb més inscripció, la masculina autonòmica i la segona que s'iniciava en el campionat.

Aquesta suspensió obliga a avançar l'hora d'inici de la següent jornada, el 29/5 a les 8:45h per conclure les partides del suís de la tarda d'ahir i que només afecta a aquestes dues categories ja que la resta no torna a la competició fins el 5 de juny.

El 29 de maig tindrà lloc el campionat estatal Lliga Nacional de Comunitats de categories Masculina, Femenina i Juvenil també a El Ejido (Almeria) on també s'han dut a terme el Campionats d'Espanya de Clubs de 1ª, Femenina i Juvenil el passat cap de setmana amb victoria de tres clubs catalans.

 
Campionat d'Espanya de Clubs de 1ª, femenina i juvenil
divendres, 20 de maig de 2016 11:53

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de maig tindrà lloc a El Ejido (Almeria) i organitzat per la Federació Andalusa els Campionats d'Espanya de Clubs per tripletes de categories Primera, Femenina i Juvenil. Hi participaran 32 equips en cadascuna procedents de les diferents CC.AA.

La representació catalana anirà a càrrec dels següents clubs:

- Primera: C.P. La bordeta, C.P. Vallense, C.P. Castelldefels, C.P. Prat, U.P. Las Torres-Rubí, C.P. Gran Via,  C.P. Santa Coloma i C.P. Badalona (Campió 2015)

- Femenina: C.P. Vallense, C.P. Mediterrani-Bellvitge (que participa amb 2 equips), C.P. Navarcles i C.P. Sant Boi

- Juvenil: C.P. Prat, C.P. Bonanza, A.VV. Morera, C.P. Valldaura i A.VV. Nova Lloreda Sud (els dos últims participen amb 2 equips)

 
El Vendrell sotscampió d'Espanya de 2ª
dimarts, 17 de maig de 2016 10:13

El C.P. Vendrell (J. Alonso, Carlos Levis, Naim Torres i Jerónimo Trujillo) és subcampió d'Espanya 2016 de 2ª categoria. El club tarragoní s'ha quedat a les portes del títol per ben poc.

L'edició 2016 del campionat ha tingut lloc a Torremolinos (Màlaga), hi han participat 32 equips i la representació catalana ha anat a càrrec dels clubs: Barberà del Vallès, Baron de Viver, El Vendrell, Estrella de Mar i San Antonio de Llefià.

 
Rosario Inés Campiona d'Espanya individual
dimecres, 11 de maig de 2016 12:04

Rosario Inés es va proclamar el passat diumenge 8 de maig, Campiona d'Espanya Individual 2016.

La nova edició del campionat estatal individual conegut com a Previa Individual, va tenir lloc a Alacant el passat cap de setmana 7 i 8 de maig en les tres categories absolutes: Masculina, Femenina i Juvenil. En representació de la Federació Catalana han participat 6 esportistes en la categoria masculina i 5 tant en la femenina com juvenil.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 9 de 54
right
right
right

faseprevia.png - 10.76 Kb