Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Última hora: Turquia acollirà el Mundial Masculí
dijous, 01 de juliol de 2010 15:47

David SánchezLa Federació Internacional acaba de comunicar que finalment el Mundial Masculí, que Taiwan va renunciar a organitzar el mes passat, tindrà lloc a Turquia del 6 al 8 d'octubre.

El català David Sánchez, Campió d'Espanya Individual 2010, serà un dels integrants de l'equip espanyol.

.
 
França i Holanda s'imposen a l'Open Ciutat de Barcelona
dimarts, 22 de juny de 2010 10:14

El XXVI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona va estrenar el seu nou format d'Open amb la victòria de les seleccions francesa i holandesa en categoria masculina i femenina, respectivament.

El passat cap de setmana, les instal•lacions esportives Magòria van acollir la nova etapa de la gran cita a la ciutat comtal, que va aplegar un total de 88 tripletes, 64 en el quadre masculí i 24 en el femení.

.
 
Catalunya i França, protagonistes de l'Internacional Juvenil
dimarts, 15 de juny de 2010 09:07

Aquest cap de setmana, les pistes del C.P. Bellavista,  a les Franqueses del Vallès, han acollit l'XI Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions Territorials, on les seleccions catalana i francesa han estat les autèntiques protagonistes en ocupar les quatre primeres posicions amb dos equips cadascuna.

L'equip anomenat França A, format per Kenny Champigneul, Sebastián Ciavatta i Gewen Rocher, s'ha adjudicat la victòria en imposar-se a la final amb un contundent 13 a 0 davant la tripleta anomenada Catalunya G, integrada per Sergio Rodríguez, Adrián Montalvo i Daniel Pelayo.

.
 
La selecció femenina, pentacampiona d'Espanya
dilluns, 07 de juny de 2010 16:46

La Selecció Catalana Femenina és ja tota una llegenda, doncs es manté imbatuda a la Lliga de Comunitats en els darrers cinc anys. Aquesta competició, enguany celebrada a Lloret de Mar, és, sens dubte, territori català.

Altra vegada, i ja van cinc de consecutives, la selecció femenina s'ha proclamat campiona d'Espanya, en una fita sense precedens comparables a la història de la petanca nacional. Enguany, l'equip integrat per Mª. José Díaz, Sílvia Garcés, Josefina Gutiérrez, Míriam Hernández, Verónica Martínez i Núria Sánchez ho ha tornat a fer i s'ha adjudicat el títol.

 
Més articles...
«IniciaAnterior818283848586SegüentFinal»

Pàgina 84 de 86
right
right
right