Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
La selecció catalana arriba a la final del Trofeu Illa d'Eivissa
dimecres, 02 de juny de 2010 18:30

VEURE VÍDEO

El XVI Trofeu Internacional ‘Illa d’Eivissa’, que reuneix algunes de les millors tripletes de l'àmbit mundial, va ser testimoni de com la selecció catalana exhibia un joc de primer nivell i es plantava a la final del torneig.

L'equip català, format per Javier Vázquez, Jaime Sáiz i Carlos Martínez, va signar un campionat gairebé impecable. Per exemple, a semifinals, es va desfer amb un clar 13 a 2 de la selecció de Mònaco, que al seu torn havia eliminat en la ronda anterior a França B, formada per il·lustres ex campions del món com Philippe Suchaud, Daniel Voisin i Hervé Concedieu.

.
 
Discreta actuació al Torneig Dia de Castella-La Manxa
dimecres, 02 de juny de 2010 18:07


El passat cap de setmana, 29 i 30 de maig, va tenir lloc aPuertollano (Ciudad Real) el torneig commemoratiu de la ComunitatAutònoma de Castella-La Manxa.

La Federació Catalana de Petanca haparticipat amb la tripleta formada per Juan Capitán, Manuel Lorenzo iJosé Parera. En aquesta ocasió, l'encert no ha acompanyat elsrepresentants catalans, que van caure eliminats a les portes dels quarts de final.

.
 
«IniciaAnterior8182838485SegüentFinal»

Pàgina 85 de 85
right
right
right