Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Dobletes-Las Torres-Rubí i Adrianense At. campions 2020
dimecres, 16 de setembre de 2020 12:19

El passat divendres 11 de setembre, Diada de Catalunya, va tenir lloc la jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes que enguany ha quedat reduit a les categories 1ª i 2ª masculina a causa del Covid. La final de 1ª va tenir lloc a les pistes del C.P. Prat i la de 2ª a les pistes del C.P. Parets que va comptar amb l'assistencia del regidor Sr. Joan Martorell.

 
Desapareix la Sublliga
dimecres, 09 de setembre de 2020 17:37

En aquesta setmana diversos clubs han decidit retirar els seus equips. Això ens ha obligat a modificar els calendaris de manera "abrupta" en els darrers dies i fer modificacions i trasllats per evitar que els grups quedesin inoperatius (amb 6 equips o menys).

Un del més afectats i que ha fet inviable el seu manteniment son els grups de sublliga masculina i femenina, el grup 4 de 5ª divisió i el 4 de 3ª femenina.Hem recol·locat als equips masculins que han acceptat un trasllat el que suposa la modificació de diversos grups de lliga masculina de 4ª divisió.

Demà dijous s'actualitzarà novament la web.

Disculpeu les molesties

 
Lliga Provincial de Barcelona 2020-Consentiment obligatori
dimarts, 28 de juliol de 2020 09:50

Poc podíem imaginar que el 2020 ens portaria, malhauradament, tantes incerteses. El que havia de ser una gran novetat, una gran estrena del 2020, el nou model de lliga de 8 que s'iniciarà el pròxim 13 de setembre amb totes les precaucions que exigeix la nova realitat  Covid-19.  Com a complement d'aquest protocol serà obligatori que tots els participants, jugadors i delegats, signin i lliurin cada setmana el consentiment al club LOCAL (el podeu descarregar aqui).

Ja podeu consultar els calendaris d'enfrontaments (en pdf) de la Lliga provincial de Barcelona i Lliga Catalana 2020 clicant aqui.També podeu consultar la secció Lliga de Competicions de la web.

Aprofitem per recordar-vos que la Petanca, és un esport que es practica a l'aire lliure i que seguint les recomanacions sanitaries i d'higiene, és una activitat segura. Està a les nostres mans i de nou us demanem la vostra col·laboració i agraim la vostra confiança.

 
Catalunya Dobletes 2020-Noves Dates
dilluns, 27 de juliol de 2020 17:12

Com és sabut les circumstàncies esdevingudes pel Covid-19 es van obligar a suspendre, primer a Lleida i després a Barcelona, el Catalunya per Dobletes.

A Barcelona, la competició es repren el 30 d'agost, per la 1ª categoria, que no es va poder ni estrenar, el diumenge 6 de setembre per la 2ª i el divendres 11 de setembre, la Diada, per la final de totes dues categories. Podeu veure el nou calendari a la imatge o clicant aqui.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 3 de 86
right
right
right