Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Badalona revalida el seu títol a Santa Susanna
dilluns, 23 de octubre de 2017 17:45

El Club Petanca Badalona revalida per tercer any consecutiu el seu títol de Campió d'Espanya de Lliga de Clubs a la Divisió d'Honor Masculina. L'equip badaloní estava integrat pels jugadors: Francisco J. Aguilar, Jordi Armada, José Cambra, José A. García, Jorge M. González, Francisco González, Manuel Lorenzo i Jaime Saiz. Amb aquesta victoria el trofeu passa a ser propietat de la Federació Catalana.

El Club Petanca Mediterrani-Bellvitge que també ha participat a la Divisió d'Honor de categoria femenina ha quedat Subcampió amb un equip integrat per: Neus Adell, Sonia Aguilar, Mª. Isabel Castilla, Montse Cortijo, Mª. Carmen Felipe, Laura Mora, Patricia Rodríguez i Irene Soler. El nou campió ha estat el C.P. Bahia de la Federació Balear.

 
Lliga Nacional de Clubs 2017
dilluns, 16 de octubre de 2017 15:33

Una nova edició del campionat estatal Lliga Nacional de Clubs tindrà lloc els dies 21 i 22 d'octubre a la vil·la costanera de Santa Susanna (Barcelona) organitzada per la nostra Federació. Hi participaran 30 equips/clubs, campions de les lligues a les respectives comunitats, distribuits en les categories masculina: Divisió d'Honor, 1ª i 2ª i en la femenina, Divisió d'Honor i 1ª .

En representació de la Federació Catalana hi participaran el C.P. Badalona, campió de les edicions 2015 i 2016 i el C.P. Mediterrani-Bellvitge (Hospitalet de Llobregat), per renuncia del Sant Boi. 

 
II Curs de Monitor Autonòmic
divendres, 13 de octubre de 2017 12:12

La Federació de Petanca realitzarà els pròxims 28 i 29 d'octubre a l'Escola Catalana de l'Esport (Esplugues de Llobregat) el II Curs de Monitor Autonòmic de Petanca, imprescindible per realitzar el Curs de Monitor Nacional i l'examen que la Federació Espanyola ha convocat a Madrid el 18 i 19 de novembre.

Son requisits imprescindibles:

- Ser major d'edat

- Tenir la llicencia vigent de la Federació Catalana i haver-la renovat el 2016

- No haver tingut cap expedient disciplinari o del Comité de Competició de la FCP o FEP

- Coneixer el Reglament de Joc

- Sol·licitud signada i segellada .

 

El preu d'inscripció és de 30€ i teniu fin els dia 24 d'octubre.

Trobareu tota la informació (circular 11-2017) i l'imprès clicant aqui

 

 
Casc Antic Montgat i Quatre Barres Campions dels Veterans 2017
dilluns, 02 de octubre de 2017 11:39

Asoc. Casc Antic Montgat i Quatre Barres es van proclamar campions, de categoria masculina i femenina respectivament, de l’edició 2017 del Campionat de Catalunya de Veterans. El passat dissabte es van aplegar les 8 tripletes de cada categoria preclassificades en les jornades anteriors.

En categoria masculina els convocats van ser Ass.Casc Antic Montgar, Ciutadella de Roses, Las Torres-Rubí, Mollet, Polinyà, Prat, Quatre Barres i Santa Coloma i en femenina, Gran Via, Montseny, Nueva Badalona, Quatre Barres (amb 2 equips), Sant Pere Nord, Santa Coloma i Viladecans.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 3 de 63
right
right
right

http://www.fcpetanca.cat/images/bannersCompeticions/catalunyatripletes.png