Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
La Selecció Femenina campiona a Sevilla
dimecres, 27 de setembre de 2017 09:03

El passat cap de setmana va tenir lloc a Sevilla la XXIX edició del Trofeu internacional de Sevilla que es desenvolupa a les pistes del C.P. Pino Montano. La participació catalana ha anat a càrrec de dues tripletes, la masculina formada per José Cambra, Francisco González i Jaime Saiz i la femenina per Isabel Capdevila, Carolina Jiménez i Eva Piqueres. Hi han participat un total de 20 i 15 tripletes respectivament repartits en grups. 

En la primera de fase que es va jugar per sistema de lliga, la selecció masculina va compartir grup amb dues seleccions de Sevilla: A, B i F i la Malagueña guanyant dos i perdent dues més i quedant-se sense opcions per continuar a la fase següent.

 
Podi per la Selecció Femenina a Palma
dimecres, 20 de setembre de 2017 10:34

El passat cap de setmana va tenir lloc la 21ena. edició del Open Internacional Ciutat de Palma a Palma de Mallorca de categories masculina, femenina i juvenil que com ve essent les darresres edicions es disputa per dobletes, enguany hi han particiapt 48 i 10 respectivament. La Federació Catalana hi ha participat amb dues dobletes encapçalades per Lucas Álvarez-José A. López, la masculina i Alba Coll i Verónica Martínez que es van proclamar campiones de l'edició 2017.

L'encert no va estar de par de l'equip masculí que va quedar despenjat per passar als 8 de Consolació.

 
Decepció al Ciutat d'Oviedo
dimecres, 20 de setembre de 2017 11:05

A l'edició 27 del Nacional Ciutat d'Oviedo que va tenir lloc el passat cap de setmana, 16 i 17 de setembre a la capital asturiana hi han particiapt un total de 20 equips a la categoria masculina procedents de diverses federacions: Cantabria, Castella-Lleó, Alacant, Galicia i per descomptat Astúries, repartits en 4 grups. La representació catalana ha anat a càrrec dels jugadors lleidatans José Castillo, José Cruz i Miguel A. López que en la 1ª fase de la competició s'han classificat com a tercers de grup i amb millor coeficient que els ha assegurat plaça a la fase de Quarts. En aquesta fase s'han enfrontat a un dels equips asturians, el G, integrat per Sergio Fernández, Domingo L. Rodríguez i Francisc J. Suárez que es va imposar per 13-8. El campió de l'edició va ser finalment una selecció càntabra, la C, formada per José M. Echaves, Germán Fernández i César García,  que es va imposar a l'Alacantina en un ajustat 13-12.

 
Setembre-Torna la competició
dijous, 14 de setembre de 2017 09:12

Després d'un descans ben merescut per tots, la Petanca Catalana torna a la competició amb un munt d'esdeveniments. Al nostre territori, el dissabte 16 a Magoria (Barcelona) i a Sant Feliu de Guíxols (Girona) tindrà lloc la primera jornada del Catalunya de Veterans que es desenvoluparà en 3 jornades. I el diumenge 17, la 1ª jornada de Lliga a les delegacions de Barcelona i Tarragona.

I fora de Catalunya, les seleccions viatjaran per participar, per una banda al Nacional Ciutat d'Oviedo amb una tripleta integrada pels lleidatans José Castillo, José Cruz i Miguel A. López i per altra dues dobletes, la femenina integrada per Alba Coll i Verónica Martínez i la masculina per Lucas Álvarez i José A. López que disputaran a Mallorca l'Open de Palma. 

Molt d'encert i molt èxit per tots.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 3 de 61
right
right
right

faseprevia.png - 10.76 Kb