Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Badalona, El Castillo i Viladecans campions de Catalunya 2017
dimarts, 07 de març de 2017 17:29

El passat diumenge dia 5 de març va tenir lloc la darrera jornada de l'edició 2017 del Campionat de Catalunya de Clubs per tripletes a les instal·lacions de Magoria.

En aquesta jornada es donaven cita tots els preclassificats a les delegacions territorials en les setmanes anteriors a les categories homologades, 32 de la categoria masculina i 16 tant de femenina com de juvenil que varem disputar la competició a jornada única. Badalona, El Castillo i Viladecans son els nous campions 2017.

Les semifinals de la categoria masculina van anar a càrrec de dos clubs de Barcelona, un de Lleida i un altre de Tarragona i es van resoldre així:

- Badalona -Santa Coloma: 13 - 6

- La Pobla de M.  - Seu de Lleida: 13 - 10

La final entre Badalona i La Pobla es va resoldre amb victoria pels badalonins amb un contundent 13-0. El Club Petanca Badalona renovà així el títol aconseguit l'edició 2016 amb un equip gairebé calcat però amb una nova incorporació: Jaime Saiz, Josep Cambra i Francisco González que subtitueix Javier Vázquez que enguanymilita al Santa Coloma amb el que també s'ha classificat (4t). El tercer lloc va ser pel Seu de Lleida que guanyà per 13-10 al Santa Coloma i que també repeteix posició respecte del 2016 i amb el mateix equip.

En la categoria Femenina, identica situació a la homologa masculina, el campió 2016 renovà el seu títol de campió, C.P. El Castillo amb una tripleta integrada per Isabel Capdevila, Carolina Jiménez i Eva Piqueres. Les semifinals les van disputar tres tripletes barcelonines i una de gironina:

- El Castillo - Nueva Badalona: 13-0

- Ciutadella de Roses - Santa Coloma: 10 - 13

La final entre El Castillo i el Santa Coloma es amb un 10-4 a favor del club de Castelldefels proclamant-se campió. Nueva Badalona que perdè posició respecte de l'any passat que va ser subcampió,  es va imposar per 13-5 al Ciutadella de Roses.

Diu la dita "no hay dos sin tres"...i en la categoria Juvenil, el campió 2016 també es proclama campió 2017, el C.P. Viladecans i gairebé amb la mateix tripleta: Eric Gámez, Joel Castilla i la nova incorporació, Enrique Martínez. I amb la resta de semifinalistes els enfrontaments van ser:

- La Salud - Mediterrani-B.: 13 - 1

- Viladecans -El Castillo: 13 - 8

La final entre els vigents campions i el badaloní La Salud es va resoldre amb un 13-10. I El Castillo va signar un ajustat 13-12 davant el Mediterrani-Bellvitge que els classifica com a tercer i quart respectivament.

Clica aqui per veure la classificació completa i els quadrants

 

 

 
right
right
right