Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Santa Lucia i Barri Centre campions autonomics 2017
dimarts, 07 de març de 2017 18:09

Per bé o no, les categories autonomiques podem dir que no acostumem a ser tan regulars com les homologades i això es tradueix en que les classificacions son més florides, hi ha més rotació. I al contrari del que van veure amb les categories homologades aqui no només no renoven els títols els classificats de l'edició 2016 si no que de vegades ni tans sols veiem els mateixos noms entre els quatre primers. Enguany el podi és pel Santa Lucía i Barri Centre en masculina i femenina respectivament.

El passat diumenge, en la masculina autonòmica el vilanoví C.P. Santa Lucía amb la tripleta de Joan Amaro, Angel Díaz i Marcos Moreno es va imposar a la final al terrassenc C.P. Sant Pere Nord per 13-10. Can Jofresa va signar un 13-7 davant el badaloní AVV Morera classificant-se tercer i quart respectivament.

I en quant a la femenina el club de cornellà Barri Centre (Juana González, Esperanza Rodríguez i Mª. José Villa) es va fer amb la primera posició davant el barceloní Rapid Bosco per un ajustat 10-9. La tercera i quarta posició la van disputar el Plaça Gaudí de BArcelona i Sant Pere Nord de Terrassa amb un resultat de 13-10 a favor del primer.

Clica aqui per veure la classificació completa i els quadrants

 

 

 
right
right
right