Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Girona-El CP Salt s'imposa a la Fase Prèvia
dilluns, 20 de març de 2017 12:45

El passat diumenge 19 de març, va tenir lloc la jornada final del campionat Fase Prèvia de la Delegació Gironina a les pistes del CP Amics de Santa Cristina d'Aro.

En aquesta edició 2017 en la que han participat 13 equips a 1ª, 31 a 2ª i 11 a Femenina, s'ha imposat el CP Salt a les categories masculines i totes dues s'ha classificat com a campió, a 1ª a més ha copat també el 3r. i 4t. lloc.

En 1ª categoria la tripleta de Quintana-Mena-Muñoz s'ha imposat a la final a de Ortega-Mir-Lara per 13-6. El "fraticidi" de les dues tripletes del Salt s'ha resolt a favor de la tripleta Lara-García-Lama, també per 13-6 que s'enfrontava als seus companys Massaguer-Yeste-Suárez. 

En la 2ª, la final ha enfrontat la tripleta de Solís-García-Pijuan (Salt) amb la de González-Expósito-Carreira (Avinyonet) que s'ha resolt a favor dels primers amb 13-4. El Ripoll amb tripleta representada per Sánchez-Solano-Comas ha vençut el Vilartagues, representat per Ruiz-González-Vargas, per 13-8

I finalment en categoria femenina, el Riudellots amb la tripleta formada per Circujano, Carretero i Llinàs s'ha proclamat campió per davant del Cassà (Jurado, Salguero i Alcaina) i l'Avinyonet amb dues tripletes, Aneiros-Aneiros-Fernández per una banda i Campos-Millet-Orons per l'altra,  s'ha fet amb el 3r. i 4t. lloc.

Clique aqui pèr veure els quadrants i les classificacions

 

 
right
right
right