Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Les seleccions catalanes subcampiones d'Espanya
dilluns, 30 de abril de 2018 17:06

La temporada 2018 de les competicions estatals, s'ha iniciat amb una nova edició de la Lliga Nacional de Comuntats que enfronta les seleccions de les FFAA. Les tres seleccions catalanes, masculina, femenina i juvenil han tornat de El Ejido (Almeria) amb el títol de subcampiones d'Espanya de Lliga de la Divisió d'Honor.

Tot i la renovació total de la selecció juvenil (Joel Castilla, Iván Falcó, Santi Pérez, Carlos Revuelta, Marc Terns i Oscar Zamorano) i canvis destacats també a la masculina (José Cambra, Enrique Catalán, José Luis Delgado, F. Javier Flores, Francisco González i Josep Lluís Guasch) i gairebé la mateixa alineació femenina que tantes alegries ens ha donat (Alba Coll, Mª. José Díaz, Yaiza Guardiola, Miriam Hernández, Carolina Jiménez i Verónica Martínez), ens hem quedat amb la mel als llavis i a tocar del títol.

En el cas de la categoria femenina ens ha faltat ben poc, només 1 punt ens separa de la selecció campiona, la Federació Valenciana (37). En el cas de la masculina, la nova campiona és la Federació Murciana que ha marcat més distancia, 42 punts pels 36 de la Catalana. I en el cas de la Juvenil, la nova campiona és la Federació Balear amb 38 punts pels 36 de la Catalana.  

 

Lliga de Comunitats 2018-Classificació
  Masculina Femenina Juvenil
1r. F. Murciana F. Com. Valenciana F. Balear
2n. F. Catalana F. Catalana F. Catalana
3r. F. Balear F. Balear F. Murciana/F. Aragonesa
4t. F. Com. Valenciana F. . Madrilenya -----
5è. F. Càntabra F. Andalusa F. Ceutí
6è. F. Madrilenya F. Ceutí F. Com. Valenciana

 

 
right
right
right