Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Trajana subcampió d'Espanya de 1ª
dilluns, 07 de maig de 2018 10:16

C.P. TrajanaSens dubte l'edició 2018 ha estat una de les més emocionants i en especial la jornada d'ahir, 6 de maig, de tot el cap de setmana a El Ejido (Almeria) on es diputaven els campionats d'Espanya de Clubs de 1ª i 2ª (tripletes).

Quatre equips catalans es ficaven als Quarts de Final de 1ª categoria: Badalona, Penya Esplanada, Girona i Trajana i tot feia preveure que podíem tornar de nou amb el títol. El Castelldefels campió durant les dues edicions anteriors ja s'havia quedat sense opcions dissabte.

Però el destí jugai en els Quarts el club mataroní, Penya Esplanada es va enfrontar amb el Badalona i el va deixar fora de de les semifinals per 13-3. Girona i Trajana també van superar els seus rivals i les semifinals els van enfrontar així:

- Trajana - Penya Esplanada (13 - 2)

- Girona - Turó (Balears): 4 - 13

La final va ser una contundent victoria per l'equip del C.P. Turó de  la Federació Balear: 13 - 5 que va vèncer l'equip català integrat per R. Carrillo, S. García, JL. Guasch i R. Fernández.

En la 2ª categoria, tot apuntava que es repetiria el patró de la 1ª, tres clubs catalans passaven a Quarts: Trinitat Nova, Salt i Gornal però la sort no els va acompanyar a tots d'igual manera i de nou un club balear, Can Pastilla va deixar fora un de català, el Salt per 13-9 i es destí juganer va fer enfrontar-se els dos catalans restant, i el hospitalet Gornal va acabar amb les expectavives del Trinitat Nova amb un insdicutible 13-5. El Gornal va donar-ho tot en la partida de semifinal amb el seu rival Can Pastilla ( Balears) que el va vèncer per un ajustat 13-12 i que en la final amb el CP Las Trescientas es proclamaria Campió 2018.

Classificació:

  Primera Segona
1r. C.P. Turó (F. Balear) C.P. Can Pastilla (F. Balear)
2n. C.P. Trajana C.P. Las Trescientas (F. Valenciana)
3r. C.P. Girona/Penya Esplanada C.P. Gornal/C.P. Son Veri

La resta d'equips de 1ª van quedar classificats així:

- 6è. C.P. Badalona

- 14è. C.P. Las Torres-Rubí

- 15è. C.P. Seu de Lleida

- 24è- C.P. Castelldefels

I en 2ª categoria:

- 6è. C.P. Trinitat Nova

- 7è. C.P. Salt

- 9è. C.P. Badalona

- 18è. C.P. Montmeló

- 19è. C.P. Poble Sec

 

 

 

 

 
right
right
right