Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
El Ciutat de Barcelona Masculí 2018 es queda a casa
dimecres, 20 de juny de 2018 11:30

Per cinquè any consecutiu el Ciutat de Barcelona de categoria masculina es queda a casa. La tripleta campiona és un mixt de dos jugadors autòctons, Sergio García i Germán Pérez i el sevillà David Augusto que ja va ser campió el 2013 amb la selecció sevillana mentre que Sergio García va ser campió de les edicions 2000 i 2005 quan el trofeu Ciutat de Barcelona no tenia format de open. En la final la tripleta campiona va derrotar per 13-8 la integrada per Alberto Cayuela, José M. Noguera i José Reyes.

Enguany, l’edició 2018 (34è Trofeu i 9è Open) de nou ha arribat a la màxima participació que permet la instal·lació esportiva, 128 tripletes i hi han participat seleccions procedents de França, Tunis, Mònaco, Aragó, Astúries, Balears, Cantabria, Com. Valenciana, Lanzarote i Sevilla.  

 

El tercer lloc de la classificació va ser per la selecció oficial de Tunis formada per Mohamed Khaled Bougriba, Majdi Hammami i Sofien Ben Brahim que es van imposar 13-9 a la tripleta de Santiago Moreno, Oscar Cantón i Fco. José Núñez Sánchez.

En el cas del campionat de consolació, on es derivaren els 3r. i 4t. classificats de la 1ª fase, també els primers llocs de la classificació els han copat tripletes catalanes. La de Antonio Serra, Joaquim Oriol i Lluís Xifre es classificaria en primer lloc en vèncer per 13-8 la de José Luis Jiménez, Enrique Rodríguez i José Bermúdez. Les tripletes de Marcos Araguas, Sergio Heredia i Santiago Heredia i la de Antonio Cornelles, Jurgen Manzano i José Antonio Guillamón van quedar 3r. i 4t. respectivament.

 
right
right
right