Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La selecció femenina campiona del Nacional d'Alacant 2018
dilluns, 02 de juliol de 2018 11:38

No hi ha millor manera d'estrenar el mes de juliol que sumar un nou triomf i la selecció femenina integrada per Yaiza Guardiola, Mª. Carmen Inocencio i Virginia Martín es va proclamar ahir diumenge 1 campiona del "Nacional Provincia de Alicante 2018" (abans Ciudad de Alicante). Hi van participar 14 equips en la categoria femenina, entre les que hi havia la tripleta campiona d'Espanya 2018 que va quedar tercera amb un altra de la delegació organitzadora i 16 en la masculina.

La tripleta catalana va aconseguir remontar un inici no gaire alentador i ja en semifinals van aconseguir batre la tripleta de les Campiones d'Espanya per un incontestable 13-5. En la final es van enfrontar amb la tripleta de Sevilla a les que van guanyar per 13-0.

La selecció masculina integrada per Miguel Díaz, Cristian Morones i Esteban Soriano van quedar fora de la competició als Quarts. La campiona de la categoria va ser una procedent de Castelló.

Clica aqui per veure les fotos

 
right
right
right