Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Les seleccions internacionals s'imposen al Trofeu Juvenil
dilluns, 09 de juliol de 2018 08:37

El passat cap de setmana va tenir lloc la XIXena. edició del Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions a Terrassa en col·laboració amb el C.P. Unión Ca N'Anglada. Hi han participat un total de 24 equips, 4 catalans, 4 de FFAA i la resta, 16, de països com Mònaco, Bélgica (que participava amb 3 equips, dos de la part francesa i 1 de la flamenca) Alemanya, Tunis, Espanya (FEP) que també ha participat amb 2 equips i França que a més de les tres seleccions oficials han participat amb 5 més. L'Internacional Juvenil s'ha consolidat sens dubte com el laboratori de proves de les seleccions internacionals que hi participaran en els mondials i europeus que han de venir, enguany l'Europeu Juvenil serà a Almeria al mes d'octubre.

La calor que ha dominat tot el cap de setmana no ha fet defallir cap dels equips però només un dels equips catalans s'ha fet un lloc als Quarts de Finals, l'integrat per Ivan Egea, Carlos Revuelta i Oscar Zamorano, acompanyat dels equips de la FEP, Mònaco, un de la Bélgica francesa, dues de les seleccions oficials de França i una de del Dptm. Avenir 31 que va ser el botxí de l'equip català al que es va imposar en un ajustadíssim 10-9. Les seleccions nacionals de França i Espanya es van enfrontar entre si i Mònaco va deixar fora la Belga. Així en semifinals, Espanya (A) va vèncer sobradament amb un 13-2 l'equip de Mònaco i la França oficial va deixar fora la seva compatriota de Avenir 31 amb un contundent 13-0.

La final disputadíssima, entre la selecció de la F. Espanyola (Jesús Escacho, Juan José Porras i Ismael Vázquez)  i la Francesa A (Marius Baloge, Adrien Delahaye i Jacques Dubois)  va finalitzar amb un lluitadíssim 13-11. Els equips de Mònaco (Enzo Pérez, Louis Marsille i Lucas Parisot) i Avenir 31 (Florian Azema, Teddy Combres i Enzo Navarro) que disputaven el 3r. i 4t. lloc tampoc es va quedar enrera i van resoldre amb un emocionat 13-12 a favor dels primers. Un exemple de bona competencia fins a l'últim segon.

Classificació:

1). França A

2) Espanya (FEP-A)

3) Mònaco

4) S. Avenir 31

Podeu consultar el desenvolupament de la competició si clicant aqui

 
right
right
right