Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Fase Prèvia al C. Espanya, la primera competició de 2019
divendres, 01 de març de 2019 12:45

El 2019 s'inicia amb un canvi d'ordre en la consecució dels campionats degut a la variació en el calendari estatal. L'avançament de l'estatal de Dobletes que abans tenia lloc al mes d'octubre al mes de maig, obliga a la classificació de les corresponents versions autonòmiques. Així la primera competició del 2019 a Catalunya passa a ser la FAse Previa per tripletes que permetrà classificar els equips de les categories homologades: 1ª, 2ª, Femenina i Juvenil.

Aquest canvi de dates no ha afectat negativament la inscripció que enguany ha superat en gairebé totes les categories la d'edicions anteriors. La competició es desenvoluparà en 3 jornades: 24 de febrer i 3 i 10 de març. Les dues primeres a Santa Perpetua i la final a Magoria (Barcelona). La categoria Juvenil com ja és habitual s'incorporarà en la segona jornada.

Els campionats d'Espanya de 1ª i Femenina tindran lloc a Torrelavega (Cantabria) el 25 i 26 de maig, i 2ª i Juvenil a Almuñecar (Granada) el cap de setmana següent, el primer de juny: 1 i 2.

Podeu consultar l'horari-programa i altres dades clicant aqui

 

 
right
right
right