Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Arraona Campió Juvenil i S. Antonio subcampió de 2ª
dimarts, 04 de juny de 2019 10:05

Arraona-Merinals (Ramón Amaya, Santiago Casado, Cristian Melgarejo), és el nou Campió d'Espanya Juvenil i San Antonio de Llefià (Angel Heras, Sebastian Pérez, Marcial Sánchez) el subcampió de 2ª.

Els Campionats d'Espanya de Clubs (tripletes) de categories Masculina 2ª i Juvenil tancan el cicle de competicions estatals del primer semestre de 2019 a la espera de que a l'octubre es jugui la Lliga Nacional. Amb canvi d'escenari inclòs, Almuñecar (Granada) per Cuevas de Almanzora (Almeria), del total de 32 equips per categoria, han participat 5 equips catalans a 2ª i 7 a la juvenil.

L'Arraona es va imposar a la final al club andalús El Tempranillo per 13-11. El 3r. lloc pel manxec Arenas de San Juan i el Mixte Almeria.

La resta dels equips catalans van fer les següents posicions en la classificació general:

- Trinitat Nova: 10è

- Gran Via: 11è

- Santa Eulalia: 17è

- Polinyà: 20è

- Mediterrani-Bellvitge: 23è

- Calafell: 25è

En la categoria senior, el títol és pel balear Can Pastilla  que es va imposar al badaloní San Antonio de Llefià per 13-8. El 3r. lloc pel també català Montmeló ( Iván Cuenca, Rachid El Ouazzani, Aleix Macias i Diego D. Navarro) que va caure en semifinals amb el Can Pastilla per 10-13 i l'andalús Adra.

I la resta de clubs catalans es van classificar així:

- Premià de Mar: 10è

- Porqueres: 17è i

- Viladecans: 27è

 

 

 
right
right
right