Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La selecció femenina, pentacampiona d'Espanya
dilluns, 07 de juny de 2010 16:46

La Selecció Catalana Femenina és ja tota una llegenda, doncs es manté imbatuda a la Lliga de Comunitats en els darrers cinc anys. Aquesta competició, enguany celebrada a Lloret de Mar, és, sens dubte, territori català.

Altra vegada, i ja van cinc de consecutives, la selecció femenina s'ha proclamat campiona d'Espanya, en una fita sense precedens comparables a la història de la petanca nacional. Enguany, l'equip integrat per Mª. José Díaz, Sílvia Garcés, Josefina Gutiérrez, Míriam Hernández, Verónica Martínez i Núria Sánchez ho ha tornat a fer i s'ha adjudicat el títol.

Les catalanes han tancat la classificació amb un total de 48 punts, deu més que la Federació Madrilenya, que ha quedat segona. Amb 30 punts s'ha classificat la Federació de la Comunitat Valenciana en la tercera plaça. Per darrera, quedarien les Federacions Càntabra, de Melilla i Castellano-Lleonesa amb 27, 22 i 13 punts respectivament.

El campionat, en les tres categories (masculina, femenina i juvenil) ha estat organitzat per la Federació Catalana en col·laboració del Club Petanca Lloret de Mar.


 Descarrega't tota la informació de la competició al següent enllaç:

 


 

 
right
right
right