Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La selecció juvenil s'imposa a la Lliga de Comunitats
dilluns, 07 de juny de 2010 16:20

La selecció catalana juvenil s'ha proclamat campiona d'Espanya de la Lliga de Comunitats. L'equip format per Marc Díaz, Josep Lluís Guasch, Èric Heredia, David Peinado, Sergio Rodríguez i Sergio Valverde són els nous campions s'Espanya de la màxima categoria: la Divisió d'Honor.

Ha estat una competició molt equilibrada, on els nostres representants s'han fet amb la victòria, seguits molt de prop per l'equip valencià, que s'ha quedat a quatre punts dels catalans. Per darrera, i a força distància, s'ha classificat en la tercera posició l'equip de Castella-La Manxa amb 27 punts.

.

Per la seva banda, la selecció catalana masculina, que defensava el títol, no va poder repetir l'èxit de l'any passat a la Divisió d'Honor. L'equip format per Francisco Aguilar, Ignacio Egea, Francisco Flores, Joaquín Medina, Javier Vázquez i David Vera va oferir una actuació irregular, però només es va apuntar al seu favor els parcials davant el conjunt valencià i el basc, que quedarien per darrera a la taula de classificació. Amb 28 punts, els catalans tots van acabar quarts, salvant la categoria per ben poc.

 

 
 
 Descarrega't tota la informació de les dues competicions als següents enllaços:
 

 

 

 
right
right
right