Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Cinquena plaça al Nacional Ciutat d'Oviedo
dimarts, 05 de octubre de 2010 12:49


La Federació Catalana ha participat a la20ena.  edició del Nacional Ciutatd'Oviedo de Petanca que organitzà la Federació Asturianael passat cap de setmana, amb una tripleta formada per Juan Carbelo, F. Javier Cobo i Juan Mesa.

A la categoria masculina que s'ha disputat pertripletes han participat 18 equips distribuïts en tres grups i la categoriafemenina per dupletes.

La primera fase s'ha disputat per sistema lliga.

L'equip català ha quedat encaixat en un grup amb l'equipmanxec i quatre d'asturians B, C, L i G i ha guanyat 4 de les 5 partides,posicionant-se com a primer del seu grup i obtenint la seva plaça per Quarts.

En quarts han quedat eliminats de la competició enperdre per 5-12 davant de l'equip Astúries J, obtenint d'aquesta manera la5ena. plaça ex-aequo.

El campió ha estat finalment l'equip d'Alacant(Andrés López, Antonio Medina i Juan C. Sogorb) en vèncer 13-7 a l'equipAsturies A (Angel Prada, Eduardo Sampedro i Celestino Rodríguez).

 
right
right
right