Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Medalla de bronze al Mundial Femení de botxes
dilluns, 15 de novembre de 2010 12:56

Selecció Femenina FEP de botxesL'equip espanyol de botxes torna amb medalla de bronze del Mundial femení que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Saint Vulbas (França). L'equip que formaven la canaria Ana Vanesa Correa i les catalanes Cintia Arrabal i Cristina Soler, van disputar totes les modalitats del campionat: Ana Vanesa a la modalitat individual, obtenint una 9ª posició. La vencedora va ser la francesa Corine Maugiron.

Cristina Soler que va participar en el tir de precisió, va caure als quarts de final al sumar únicament 2 punts.

En la competició per parelles, disputat en la primera fase per sistema suís, la dobleta Arrabal-Soler es van emparellar en el grup IV amb Bulgària, Rússia i Marroc. Les partides amb aquest dos últims països es van superar amb 9-5 i 8-7 respectivament i es van classificar com a primeres de grup, passant a la partida directa de Quarts: Itàlia-Espanya: 0-13.

En semifinals l'equip espanyol va caure davant de Xina (Campiona del Mon 2009 i 2010) per un ajustat 7-6 i obtenint la Medalla de bronze. A la final l'equip xinés (Wei-Xiaomin) va vèncer l'equip francès (Bruniaux-Millet) per 6-4.

.
 
right
right
right