Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La tripleta Mª Jose-Miriam-Josefa novament campiona de Catalunya de Seleccions
dilluns, 07 de febrer de 2011 13:49

L’edició 2010 del Campionat de Catalunya de Seleccions que per problemes d’agenda no es poder dur a terme dins de l’any corresponent, va tenir lloc el passat dissabte 5 de febrer a les instal·lacions del Club Petanca Mediterrani-Bellvitge a Hospitalet de Llobregat. Hanparticipat 16 tripletes en categoria masculina i 8 en femenina i juvenil.

 

En categoria femenina i com ve passant els darrers quatre anys, s’ha imposat novament la tripleta campiona formada per Mª. José Díaz, Míriam Hernández i Josefa Gutiérrez, integrants de la Selecció Catalana i Campiones d’Espanya en diverses edicions i modalitats.

En la primera eliminatòria es van enfrontar a l’equip BCN-B integrat per Cintia Arrabal, Silvia Garcés i Verónica Martínez,un altre trio de campiones: Cintia és campiona d’Espanya de clubs 2010 i tant Sílvia com Verónica acumulen un bon número de títols amb la Selecció i Verónica suma el de Campiona d’Espanya Individual 2010, entre d’altres mèrits esportius. L’enfrontament d’aquestes dos equips que es va saldar amb un renyit 13-12 a favor de les primeres.  Potser per l’esforç d’aquesta partida en la següent no van estar tant encertades i van signar l’única partida en que van perdre: 6-8 contra la tripleta BCN-E formada per Rosa Perancho i Cristina Soler (companyes d’equip de Cintia al Campionat d’Espanya de Clubs 2010) i Mercè Salamó.

En la següent ronda van batre la tripleta Gironina (Ana M. Pérez, Rosa Santos-María Vázquez) per 13-9 assegurant-se la plaça a semifinals on amb un contundent 12-1 contra l’equip BCN-D (Sonia Aguilar-Montse Martín-Evelyn Martínez) van directes a la final que les enfrontà de nou amb l’equip E (Perancho-Salamó-Soler).  El resultat  final: 13-10 i de nou campiones per cinquè any consecutiu.

 

En categoria masculina, les 16 tripletes partien de 4 grups de 4 equips. La tripleta campiona del 2009, procedent de la Delegació de Tarragona i integrada per Victor García, Jorge Armada i Adrián Trujillo es va fer amb una plaça a Quarts de Final, després de guanyar les seves dues partides per 10-9 i 13-6, on també va guanyar la tripleta BCN-A (Antonio Calvo-Jaime Saiz-Javier Vázquez) per un indiscutible 10-4. Tanmateix en semifinals, l’equip integrat per Francisco J. Flores, Manuel L. López i Omar Otsmani els va desbancar de la lluita final (5-10).

La selecció BCN-E integrada per Oscar Alberola, David Vera i Pedro Villanueva, que no va començar amb bon peu dons va perdre la partida inicial amb l’equip campió de l’edició 2009 (Tarragona A) per un ajustat 9-10, es va refer i va signar 13-1 i 13-8 en les dues següents. En quarts va superar l’equip D de Tarragona per 4-13 i en semifinals l’equip BCN-B (Ignacio Egea-José A. Hoyo-Joaquín Medina) per 10-8.

El resultat de la final entre BCN-E i BCN-C va ser 10-13 proclamant-se Campions de Catalunya de Seleccions 2010: Francisco J. Flores, Manuel L. López i Omar Otsmani

 

En categoria Juvenil, les dues tripletes amb més experièncianacional/internacional, Tarragona A (Adrià Montalvo-Daniel Pelayo-SergioRodríguez) i Barcelona B (Marc Díaz-Josep Lluís Guasch-Sergio Valverde) van prendreposicions sense cap problema arribant i batent els seus oponents respectius asemifinals, Lleida i BCN-C, per 13-6 i 13-4. La final que Barcelona B vaguanyar per un contundent 13-7 proclamà Marc Díaz, Josep Lluís Guasch i Sergio Valverde com a Campions de Catalunya 2010 de categoria Juvenil.

 

Podeu veure les fotos a la Galeria

 
right
right
right