Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
Suspensió de la lliga fins el 29 de novembre
dimarts, 10 de novembre de 2020 00:00

La Generalitat va comunicar ahir, dijous 12, que es prorrogaven les mesures restrictives en lo que afecta a l'activitat esportiva i federada fins el proper 23 de novembre. D'acord amb aquestes mesures, s'ha decidit un nou ajornament de 15 dies, de manera que la Lliga queda suspesa fins el proper 29 de novembre, inclosos els entrenaments a la espera de que es produexi una millora generalitzada a Catalunya que permeti reprendre la competició en condicions òptimes.

El nou calendari de la lliga passa a quedar així:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
La reanudació de la Lliga pendent del Procicat
dimarts, 27 de octubre de 2020 17:49

La data prevista per rependre la lliga després de la suspensió de la lliga dels 15 dies que finalitzaria el proper divendres, era el pròxim diumenge 1 de novembre. Davant la evolució dels darrers dies i el nou Estat d'Alarma i les noves mesures que estan per determinar-se pel Govern de la Generalitat haurem d'esperar la pronunciació del Consell Català de l'Esport prevista en principi pel dijous o divendres.

Tot i això s'ha decidit fer un ajustament al calendari en previsió de noves suspensions futures. Això susposa que el dia 1 de novembre o en el seu defecte el dia que es reprengui continuarem amb els enfrontaments corresponents a la jornada 6 i consecutives.

 

 
San Antonio de Llefià nou Campió d'Espanya 2ª (Dobletes)
dilluns, 19 de octubre de 2020 12:19

Un nou éxit dels equips catalans, ahir diumenge 18, a Palma (Mallorca), el CP San Antonio de Llefià es va proclamar nou Campió d'Espanya de 2ª categoria en la modalitat de Dobletes. L'equip integrat per Angel Heras, Sabastián Pérez i Marcial Sánchez es va imposar a la final per 13-7 al club valencià San Pascual. Es dona la circumstància que l'equip del San Antonio és el mateix que va participar unes setmanes abans al campionat per tripletes sense tant d'encert però apuntant maneres, va quedar cinquè.

 
Suspensió de l'Esport Català 15 dies-Afectació a la lliga
dimecres, 14 de octubre de 2020 09:01

El president de la UFEC, Sr. Gerard Esteva, va comunicar ahir a la tarda que s'ha arribat a l'acord de suspendre tot l'Esport Català no professional durant 15 dies, això inclou és clar l'esport federat. Aquesta mesura, una més de les que s'implantaran a Catalunya en les properes hores, pretén contribuir a aplanar la corba. En el cas del nostre esport i la nostra Federació, la suspensió afecta directament al desenvolupament de les Lligues Provincials i Catalana i per tant queden suspeses les jornades 6 i 7 corresponents al 18 i 25 d'octubre. La previsió es recuperar aquestes dues jornades els dies 8 i 20 de desembre.

Per descomptat cap Club podrà organitzar cap tipus de melé o similar ja sigui de Petanca o de Botxes.

Podeu consultar el comunicat oficial de la UFEC aqui

 
Castelldefels, Campió d'Espanya de 1ª 2020
dimarts, 13 de octubre de 2020 10:06

El C.P. Castelldefels, és el nou Campió d'Espanya de 1ª categoria. L'equip estava integrat per Rubén Adán, Oscar Cantón, Pedro J. Juan i Juanjo Rabasco. La final va tenir lloc el passat diumenge, i de nou a Mojacar (Almeria), on s'han disputat fins el moment totes les modalitats estatals.En aquest cap de setmana de nou també es van disputar les dues categories per tripletes que faltaven 1ª i Juvenil, on els clubs catalans van estar representats per 6 equips seniors i 7 de juvenils. 

A semifinals de 1ª va arribar un altra equip català, el Sant Pol, que es van enfrontar amb victoria del Castelldefels per 13-5. A la final el Castelldefels va detrrotar el CP Barakaldo per 13-7, proclamant-se Campió 2020.

En la categoria Juvenil, l'encert no ha acompanyant els equips catalans. Només el Gran Via va arribar a Quarts.

 

 

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 1 de 78
right
right
right