Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
Calendari de Competicions 2021
dimecres, 10 de febrer de 2021 14:06

Ja podeu consultar el nou Calendari Esportiu i Normes 2021

En els propers dies us informarem del procediment, horaris, etc

 
Modificacions sanitaries 8 de febrer
dilluns, 08 de febrer de 2021 10:12

La Resolució de Salut publicada el passat dia 6 i que entra en vigor avui 8 de febrer, modifica les condicions de pràctica esportiva a Catalunya en els següents termes:

  • Es permet la mobilitat en l'àmbit comarcal.
  • Poden obrir les instal·lacions indoor amb un 30% d'aforament, cita prèvia i sense ús de vestidor excepte pels usuaris de piscina. Les activitats grupals estan permeses amb un màxim de 6 persones inclosa el o la monitora i ús de mascareta. Aquestes restriccions no són d'aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.
  • Es mantenen obertes lesinstal·lacions outdoor amb un 50% aforament, control d'accés i sense ús de vestidor excepte pels usuaris de piscina. Les activitats grupals estan permeses amb un màxim de 6 persones inclosa el o la monitora. Aquesta restricció no és d'aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.
  • En l'àmbit català, s'autoritzen les competicions que donen accés a categories estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.
  • Es manté la possibilitat de celebrar competicions estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.
  • Per assistir a entrenament de competició autoritzada o a la pròpia competició no opera la limitació de mobilitat.

 
 
SITUACIÓ EXTRAORDINARIA REFERENT A LA IMPOSSIBILITAT DE CONVOCAR L’ASSEMBLEA GENERAL
divendres, 08 de gener de 2021 10:12

Des de la FCP us informem que  durant aquest 2020  no hem pogut celebrar la nostra assemblea general de manera presencial, a causa de les normes tant estatals com autonòmiques, establertes  a causa de la situació provocada pel COVID 19

Per gestionar aquesta situació,  que es podia produir,  el Parlament de Catalunya a través  del "DECRET LLEI 31/2020, de 8 de setembre",  establia tota una sèrie de mecanismes i requisits per tal que les assemblees  es poguessin convocar de forma telemàtica i que fossin  vàlides en substitució de les presencials.

Degut a que des de  la Federació Catalana de Petanca no podem  garantir tots els requisits exigits en l'esmentat decret, per celebrar una reunió telemàtica, hem optat per aprovar en Junta Directiva els punts necessaris que la legislació actual ens obliga per no perdre la condició d'entitat d'Interès públic. La pèrdua d'aquest estatus tindria conseqüències directes com l'obligació de cobrar IVA en les llicències que aquesta Federació pogués expedir.

Tots els acords que la Junta Directiva de la FCP pugui aprovar i que haurien de ser aprovats en una assemblea, s’hauran de ratificar en la primera assemblea general presencial que es pugui celebrar el 2021, segons s’estableix en el citat decret.

Els principals acords  que es s’aproven son:

1.     Donar compte del balanç econòmic del 2020 i s’escau, la seva a provació

2.     Presentació i  si s’escau, aprovació del pressupost 2021

3.     Aprovació del calendari esportiu de la FCP,  una vegada estigui publicat el calendari definitiu de la FEP


 

 
Bones Festes
dimarts, 22 de desembre de 2020 10:12

 
COMUNICAT - SUSPENSIÓ DE LA COMPETICIÓ
dimarts, 24 de novembre de 2020 10:55

Com a conseqüència de la resolució SLT/2983/2020 , publicada el passat 21 de novembre al DOGC on s’estableix que les competicions esportives d’àmbit autonòmic no es poden dur a terme (art. 11, punt 4).

Aquesta situació ens obliga a SUSPENDRE totes les competicions de la Federació Catalana de Petanca, fins que aquesta normativa es modifiqui, que esperem sigui el més aviat possible en benefici de tots.

Com a Federació Catalana de Petanca, és el nostre interès finalitzar la competició i tornar a la normalitat tan aviat com ho permetin les circumstàncies.

Anirem informant d'acord amb la evolució de la situació.

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 1 de 79
right
right
right