Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
MEMORIAL R. GRANADO-INSCRIPCIO TANCADA
dijous, 16 de setembre de 2021 11:19

INSCRIPCIÓ TANCADA del Memorial Ramón Granado que tindrà lloc a Santa Susanna (Barcelona) el pròxim mes d'octubre.

Finalment la categoria Masculina es tanca a 96, la Femenina a 24 i la Juvenil a 16. Els premis s'adaptaran a la participació final.

Podeu consultar aqui la vostra inscripció

 
C.P. Prat es proclama Campió d'Espanya de 1ª
dimecres, 15 de setembre de 2021 14:00

El passat diumenge 12 de setembre, el CP Prat es va proclamar Campió d'Espanya de Clubs de 1ª, a Nigrán (Pontevedra) després de derrotar l'equip murcià Palomas de San Basilio per un inapel·lable 13-1. Castelldefels, campió 2020 i Las Torres-Rubí van compartir el 3r. lloc de la classificació.

 
S’inicien els treballs per a la creació d’un Codi de Conducta en Competicions Esportives de Petanca
divendres, 10 de setembre de 2021 09:07

L’Àrea de Formació de la Federació Catalana de Petanca (FCP) ha iniciat aquest mes de setembre els treballs per a la creació d’un Codi de Conducta en les Competicions Esportives de Petanca. Aquesta actuació queda enquadrada en l’àmbit d’actuació de la millora institucional de l’Àrea de Formació i, en aquest sentit, es centra en la millora global dels clubs i les entitats esportives de petanca.

Durant les properes setmanes un grup de treball configurat per petanquistes de les categories masculina i femenina, així com per responsables institucionals, participaran en la validació i revisió d’una proposta de Codi de Conducta, que pretén esdevenir un instrument al servei dels clubs i les entitats esportives de petanca.

La pretensió última és disposar d’una eina que impulsi les actituds, els comportaments i els valors positius i desitjables del nostre esport. I al mateix temps, que els clubs i les entitats esportives de petanca la puguin aplicar amb els membres de les seves comunitats esportives i també en les melés, els tornejos i les competicions que organitzen.

 
Castelldefels i Santa Coloma campions del PlayOff
dimecres, 08 de setembre de 2021 10:50

CP Castelldefels en categoria masculina i CP Santa Coloma en femenina son els clubs campions de la 1ª edició del Play Off de Lliga que va tenir lloc el passat cap de setmana a Santa Susanna (Barcelona).

Aquest clubs seran els representants catalans al campionat estatal, Lliga Nacional de Clubs en la divisió d'honor de les seves respectives categories que tindrà lloc al mes d'octubre a Torrelavega (Cantabria).

Podeu consultar aqui el desenvolupament de la competició i veure les fotos a la Galeria.

 
NOVA APP LLIGA 2021
divendres, 03 de setembre de 2021 13:40

‼️ Avui tenim una gran notícia: JA TENIM LA NOVA APP DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA! Una app a través de la qual podreu introduir els resultats dels partits en temps real, enviar les actes dels partits al moment i veure el resultats i la classificació en temps real.

✅En aquest vídeo us mostrem el que es pot fer amb l'app i com fer-ho. Aquest cap de setmana començarem la prova pilot i per això necessitem que tots els delegats dels clubs del equips locals la facin servir. Per aquest cap de setmana com a prova pilot només es podrà introduir les dades dels partits de la demarcació de Barcelona, però aviat es podran introduir les de Tarragona i Girona.

✅QUI FARÀ SERVIR L'APP?
- Tothom que vulgui consultar el resultat i les classificacions podrà entrar sense registrar-se

✅DELGATS I DELEGADES
- Els delegats i delegades de cada equip que jugui com a LOCAL serà l'encarregat d'entrar el resultat i l'acta del partit un cop aquest hagi finalitzat. Per això haurà d'accedir amb el CODI DEL CLUB i com a contrasenya inicial haurà de posar el TELÈFON QUE ACTUALMENT TE ASSIGNAT EL CLUB A LA FEDERACIÓ. Un cop entreu per primera vegada us recomanem canviar la contrasenya per una nova que vosaltres trieu.

✅COM INTRODUIR ELS RESULTATS I L'ACTA DEL PARTIT?
Mireu aquest petit vídeo on podreu veure que és molt senzill!


https://youtu.be/uSvMADnNUeM


Per accedir a l´app entreu a www.fcpetanca.cat/app

Qualsevol dubte podeu escriure a través de la nostra pàgina de Facebook  i us contestarem!

 

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 1 de 12
right
right
right