Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Campions Individuals 2019: David Tuya, Mª. José Díaz i Antonio Jiménez
dilluns, 01 de abril de 2019 11:31

Campions 2019Ja tenim els nous campions de Catalunya Individual 2019 son: David Tuya (masculina), Mª. José Díaz (femenina) i Antonio Jiménez (juvenil). Ahir diumenge 31 de març, va tenir lloc a Magoria (Barcelona) la darrera jornada del Campionat de Catalunya Individual que va aplegar al voltant de 100 jugadors i jugadores, preclassificats en les jornades anteriors i en el cas de les categoires homologades procedents de les quatre delegacions provincials.

Tots tres representaran a Catalunya en el campionat estatal que tindrà lloc a Almerimar (Almeria) els dies 11 i 12 de maig. S'ha de dir que Antonio Jiménez com a vigent Campió 2018 ja tenia la seva participació assegurada.

En les categories autonòmiques son Emmanuel Jiménez i Sandra Blázquez els primers classificats.

La classificació ha quedat així:

  MH FH JU MA FA
1r. David Tuya Mª. José Díaz Antonio Jiménez Emmanuel Jiménez Sandra Blázquez
2n. José Luis Delgado Raquel Corral Hugo Montes José Luis Bagur Palmira Vázquez
3r. Daniel Mena Laura Mora Raúl Tabera Manuel Luque Carmen Junquera
4t Domingo Flores Marina Carreño Christian Melgarejo Francisco Martos Susana Reverte

 

 

 
Final Catalunya Individual - Magoria
dimecres, 27 de març de 2019 17:17

Amb la finalització del mes de març, el dia 31, finalitzarà també l'edició 2019 del Campionat de Catalunya Individual que com és costum, tindrà lloc a les pistes federatives de Magoria (Barcelona).

Aquesta jornada aplegarà 100 jugadors i jugadores que en el cas de les 3 categories homologades procediran a les quatre delegacions provincials i preclassificats en les jornades anteriors. D'aquesta jornada sortiran els representants de Catalunya al campionat estatal que tindrà lloc l'11 i 12 de maig a Almerimar (Almeria). Antonio Jiménez i Diana Castro son

 
Canvi de seu del C. Espanya de 2ª i Juvenil
dijous, 14 de març de 2019 13:03

Els Campionats d'Espanya de categories 2ª i Juvenil previstos inicialment a disputar-se a Almuñecar (Granada) finalment tindrà lloc a la localitat de Cuevas de Almanzora (Almeria), els mateixos dies: 1 i 2 de juny.

 
Gran Via copa el podi de la Fase Prèvia 2019
dimarts, 12 de març de 2019 11:24

El passat diumenge 10 de març i coincidint amb un dels esdeveniments esportius més rellevants de la ciutat de Barcelona, la Marató, va tenir lloc la jornada final de la Fase Prèvia 2019 a Magoria de la Delegació Barcelonina. La jornada s’iniciava més aviat que habitualment, a les 8:30h. per a les 16 tripletes de la categoria Segona que havia de jugar una ronda més que la resta de categories convocades a les 9:45h., de les que jugaven les 8 tripletes classificades la jornada anterior.

D’aquest campionat sortiran els pròxims participant als campionats estatals de les seves corresponents categories. Fins ara només tenia plaça assegurada el CP Santa Eulàlia en categoria Juvenil com a vigent Campió 2018.

I sens dubte el protagonista de la jornada ha estat el club de l’Hospitalet: Gran Via que s’ha proclamat campió de 3 de les 4 categories amb passi als estatals: 1ª, Femenina i Juvenil.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 6 de 78
right
right
right