Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
La pluja arruina la Lliga Nacional de Clubs
dilluns, 29 de octubre de 2018 11:00

Aquest cap de setmana estaven convocats a Santa Susanna 32 equips per disputar la Lliga Nacional de Clubs a Santa Susanna procedents de 16 FFAA ja que enguany les federacions aragonesa i asturiana han renunciat a participar-hi. La competició enguany presentava algunes novetats: s'han reduit a les divisions a Lliga d'Honor i Primera tant en masculina com femenina. I el Castillo en femenina i Badalona, tres cops campió de manera consecutiva, en masculina, son els clubs catalans que ens representaven en la Divisió d'Honor.

Pero la pluja no ha donat treva en tot el cap de setmana. El dissabte ja es va haver de suspendre però la pluja incessant va impedir la continuitat de la competició i finalment el diumenge al matí es va decidir donar-lo per acabat i dessert.

 
Tarragona i Barcelona es reparteixen el Catalunya de Seleccions 2018
dimarts, 16 de octubre de 2018 18:34

El passat 12 d'octubre va tenir lloc l'edició 2018 del Catalunya de Seleccions que de nou ha reunit seleccions procedents de les 4 delegacions provincials i tres categories, 16 en masculina i 8 de femenina i juvenil. L'exit se l'han repartit la delegació de Tarragona, que en categoria masculina s'ha proclamat campiona amb una de les tres tripletes que la representaven integrada per Roger Fernand, Victor García i Adrián Trujillo, i la de Barcelona que s'ha alçat amb el primer lloc a femenina amb la tripleta de Mª. Josefa Llamas, Eva Moya i Manuela Millán i de la categoria juvenil amb Sandro Chamero, Manel Luque i Erik Rubio.

 
Santa Rosa i Sant Pere Nord es proclamen campions a Santa Susanna
dimarts, 16 de octubre de 2018 12:41

Santa Rosa i Sant Pere Nord es van proclamar el passat dissabte 13 a Santa Susanna, en categoria masculina i femenina respetivament, campions de l'Autonòmic de Clubs 2018.

Com en les passades ediciins hi han participat 16 tripletes en cadascuna de les categories procedents de les quatre delegacions provincials.

 
Campionat de Catalunya de Seleccions i Autonòmic de Clubs
dijous, 04 de octubre de 2018 17:37

L'edició 2018 dels Campionat de Catalunya de Sleccions i de l'Autonòmic de Clubs, enguany tindran lloc a Santa Susanna (Barcelona) els dies 12 i 13 d'octubre que aplegarà tripletes de les quatre delegacions territorials.

En el cas del de Seleccions Territorials hi participaran 16 tripletes de categoria masculina i 8 de femenina i juvenil el divendres dia 12 mentre que a l'Autonòmic seran 16 les tripletes tant de masculina com femenina que jugaran el dissabte 13.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 9 de 79
right
right
right