Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Catalunya Dobletes 2021
dimecres, 05 de maig de 2021 13:29

El pròxim diumenge 9 de maig començarà una nova edició del Catalunya de Clubs per Dobletes. En aquesta primera jornada només hi participaran la categoria Segona i Femenina homologada i per raons d'aforament tindrà 3 escenaris:

- Femenina --->Las Torres-Rubí

- Segona ------>Cerdanyola At. S. i Parets. En aquesta categoria a més s'han dividit en 2 grups, un de matí i un altra de tarda.

Consulteu a partir de dijous els grups, horaris i quadrants aqui

 
Seleccions Catalanes 2021
dimarts, 04 de maig de 2021 11:54

Ja es coneixen els noms dels esportistes que representaran a la Federació Catalana a la pròxima edició de la Lliga Nacional de Comunitats 2021 que tindrà lloc a Santa Susanna del 28 al 30 de maig.el Pròxim dissabte 8 tindrà lloc una concentració dels convocats a les pistes del CP Polinyà

MASCULINA FEMENINA JUVENIL

 

 

 
Campions de Catalunya de Tir 2021
dilluns, 03 de maig de 2021 11:21

Javier Martínez, Diana Navarro i el juvenil Manel Luque son els primers Campions De Catalunya de Tir de Precissió 2021, de les seves respectives categories masculina, femenina.i Juvenil. La final va tenir lloc a les pistes de Las Torres-Rubí (Rubí) el passat diumenge 2 de maig. Aquest és la primera competició de la temporada i els assegura una de les 4 places per categoria a la competició estatal que tindrà lloc el 22 i 23 de maig a Santa Susanna (Barcelona) organitzat per la FEP.

La puntuació de Javier Martínez va ser de 140p. seguit Domingo Flores i David Ferrero amb 120, i Enrique Catalán amb 114.

Diana Navarro va fer un total de 84 punts, seguida de Eva Moya amb 76, ISabel Acosta 73 i Ana Mejía 63.

I en la categoria Juvenil, Manel Luque es va proclamar campió amb un  total de 69 punts, seguit de Marc Terns amb 64, 60 punts va fer Ainhoa Martínez i 57 Sandro Chamero,

Els classificats de la categoria masculina autonomica que només va ser 8, van ser Jacinto Estudillo amb 31 punts i Albert Pons amb 30.

Galeria de fotos

 
Catalunya de Tir - 11 abril- Restriccions mobilitat
dijous, 08 de abril de 2021 09:30

Com molts ja sabeu ahir es va comunicar per part de la Generalitat noves restriccions a la mobilitat.

La Fase Prèvia al campionat d'Espanya de Tir de Precisió, es durà a terme com es tenia previst, els esportistes que vinguin de fora de la comarca per a la primera fase, es descarregaran el certificat i l’hauran de dur amb la llicència 2021. Només es permetrà un 10% de públic dins de la carpa (només de la comarca).

Per accedir a la carpa tot el personal, esportistes, tècnics, àrbitres, etc., , s'haurà de registrar amb el seu nom, DNI i hora d'accés. Esperem una bona col·laboració per part de tots i que donem una bona imatge del nostre esport.

No es permetrà fer fotos ni vídeos dins de la carpa sense el permís del Comitè de Competició.

Els esportistes es podran descarregar una aplicació al mòbil CONFINAPP per generar un certificat d'autorreponsabilitat..

 

 

 

 

 

 
Més articles...
«IniciaAnterior12SegüentFinal»

Pàgina 1 de 2
right
right
right